Vrijwilliger worden?

Regelmatig hebben wij behoefte aan nieuwe vrijwilligers. Als ze niet specifiek worden gevraagd en u heeft toch belangstelling kunt u altijd contact op nemen met onze voorzitter, telefoon: 06 534 289 51 of via de mail: secretaris@voedselbankboxtel.nl

Handen uit de mouwen!


Iedere week worden in Boxtel bij de voedselbank 180 pakketten gemaakt. Dagelijks wordt overtollig voedsel opgehaald, gesorteerd en opgeslagen. Het transportteam moet voor de maandag, dinsdag en/of vrijdag met twee – stevige  - bijrijders  worden uitgebreid.

Voor de voedselveiligheid zijn een schone werkruimte en koel/vries installaties van groot belang. De schoonmaakploeg (m/v) van maandagochtend is daarvoor dringend op zoek naar versterking. Het is een leuk team met op tijd een bak koffie en iets lekkers.


De voedseltuin op de Kleine Aarde zit dringend verlegen om vrijwilligers die enkele uren per week willen helpen met klussen, planten en oogsten. Enkele uren per week in een leuk groepje, in de buitenlucht, aktief bezig zijn en zich verdienstelijk maken voor de cliënten van de Voedselbank.


Kunt u helpen neem dan contact op met: secretaris@voedselbankboxtel.nl of 06-514 666 60