Nieuws

Klik op de foto voor een vergroting

 

Nieuws

Maart

Gebruik de "end" toets om naar het laatste nieuws te gaan

2018

De bespaarmaaltijd die de Protestante Gemeente op 2 maart jl had georganiseerd heeft het mooie bedrag van € 188,20 opgebracht.

Hiervoor onze hartelijke dank!

Een afvaardiging van het Damiaancentrum heeft deze maand een bezoek gebracht aan de Voedselbank Boxtel. Na een uitgebreide rondleiding kwam de vraag ter sprake waar nog behoefte aan was. Onze voorzitter antwoorde dat koffie nog altijd een schaars product was.

Het Damiaancentrum gaat zich inzetten om dat probleem te verlichten.

Fantastisch!

Februari

Woensdagmorgen, 14 maart, werden we verrast door een openstaand hekwerk.

Sommige mensen hadden het nodig gevonden om ’s nachts levensmiddelen op te halen.

 

Dit is helemaal niet nodig, als je het zo hard nodig hebt meld je dan overdag bij de intake, dan kunnen we je iedere week van levensmiddelen voorzien.

 

April

Vrijdag, 16 maart, mochten we van de Verspillingsfabriek een grote hoeveelheid soepen in ontvangst nemen.

Daar lusten onze cliënten wel soep van!

Hartelijk dank!

De statiegeldactie van Jumbo Den Dungen, Maaskantje, leverde bijgaande levensmiddelen op.

Fantastisch!!

Namens onze cliënten hartelijk dank.

Basisschool De Landman uit Helvoirt heeft een Paasactie gehouden ten behoeve van de Voedselbank. De opbrengst was 2 kratten snoep en koek en maar liefs 1.500 eieren.

Hartelijk dank!

Basisschool de Sprankel uit Haaren heeft een Paasactie gehouden ten behoeve van de Voedselbank. De opbrengst was 2 kratten snoep en koek, 1.750 eieren en de lieve som van € 585,00.

Hartelijk dank!

Nelly Cloin en Wiebe de Leijer overhandigden woensdagochtend een cheque ter waarde van 350 euro aan de voorzitter van de Voedselbank Arjen Witteveen.

Het tweetal, aangevuld met verschillende jongeren uit alle politieke windrichtingen, besloot na een diefstal begin vorige maand geld in te zamelen namens de Boxtelse jongeren die politiek actief zijn.

Bij een inbraak in de Voedselbank werd verleden maand voor ruim 3.000 euro aan spullen, die bedoeld waren voor cliënten van de Voedselbank, buitgemaakt. Daarop besloten de politiek actieve jongeren geld in te zamelen om de Voedselbank tegemoet te komen.

Het geld zal gebruikt worden om de Voedselbank in de toekomst beter tegen inbraak te beveiligen, bijvoorbeeld met een alarmsysteem.